AGROPENSIUNEA EVELINA

          In aceasta perioada in care petrecerea timpului de relaxare este ideal in mijlocul naturii , intr-un loc intim, care ofera distantare sociala, dar mai ales confort si siguranta, va asteptam sa ne fiti oaspeti.

          Agropensiunea Evelina este situata in localitatea Vad, in superba zona a Maramuresului, intre Tara Lapusului si cea a Chioarului. Peisajele de o frumusete rara si traditiile pastrate de secole fac din aceasta parte de tara una spectaculoasa si remarcabila.

          Agropensiunea noastra promoveaza viata la tara, oferind oportunitatea unor vacante in mijlocul naturii, departe de zgomotul oraselor, cu drumetii si posibilitati de petrecere a timpului in aer liber.        Suntem incantati sa va oferim cele mai proaspete si bune mancaruri, confort si cazare placuta. 

            Agropensiunea EVELINA se afla in judetul Maramures, localitatea Vad nr 15B, comuna Copalnic Manastur, la 600m de strada Principala. Aceasta are o capacitate de 3 camere cu pat dublu ( smart tv, wifi), un living cu capacitate de 16 persoane, bucatarie ultra utilata, foisor, centrala pe lemne. Un loc ideal de relaxare si distractie. Amplasarea agropensiunii noastre este una minunata si tot ce inseamna natura, drumetie sau relaxare, va este la indemana. De aici puteti face drumetii pe defileul Lapusului, vizite la cetatea Chioarului, la bisericile de lemn din Carpinis, Laschia, Surdesti – fiind cel mai inalt turn din lemn din Europa, partia de schi de la Cavnic se afla la 20km.